iPad voor oma van Simon

Simon is 12 jaar en heeft het thuis niet breed. Zijn moeder is alleen, en werkt fulltime. Iedere week helpt oma het gezin uit de brand door twee keer per week op Simon en zijn broertje te passen en te helpen met huiswerk.

Totdat de overheid sociale contacten zoveel mogelijk afraadde in verband met het coronavirus. Zowel Simons moeder als oma vinden het voorlopig niet meer verantwoord om af te spreken. Simons oma is al ouder, en wil niet ziek worden. Simon mist zijn oma, en andersom.

Zijn oma woont nog alleen en heeft nu weinig sociaal contact. Simon en zijn oma zouden graag contact willen houden via internet. Het geld om een iPad te kopen, ontbreekt echter. Simon zette een inzamelingsactie aan via Noodfonds.nl, promote zijn campagne via zijn social media en had al snel het geld bij elkaar.

Sociaal contact en hulp bij huiswerk

Via Facetime kunnen Simon en zijn broertje met oma bellen. Ook probeert oma op afstand te helpen met het huiswerk. Maar de rollen kunnen ook worden ook omgedraaid: Simon legt oma uit hoe wat ze allemaal met haar iPad kan en legt haar uit hoe ze met andere bekenden kan videobellen.

Simon is 12 jaar en heeft het thuis niet breed. Door het coronavirus kan hij zijn oma niet meer zien. Simon zamelt geld in voor een iPad.

Frank Jansen

€ 10.00 opgehaald van € 12,000.00 Doelbedrag

0%
  • 0 Dagen te gaan
  • 2 Supporters