vraag voor client

Geachte mevrouw/mijnheer,
Ik werk als casusregisseur in het wijkteam in Maassluis. Via Joke Cats van onze voedselbank heb ik gehoord dat ik mijn vraag bij het noodfonds uit kan zetten.
Ik ben al geruime tijd betrokken bij mw. Kilenge. Via een urgentie op basis van geweld heeft ze binnenkort (volgende week) een huisje aan de van in maassluis. De woning ziet er netjes uit en mw heeft de afgelopen tijd haar best gedaan op een aantal spullen aan te schaffen. Mw. heeft 3 jonge kinderen van 5,2 en 1 jaar. mw heeft nog niet alle spullen. Via de voedselbank en stichting present heb ik wat spullen in huis kunnen krijgen. Maar we hebben nog niet alles. De woning is ongeveer 65 m2 en er ligt geen vloer in. Mw. heeft geen netwerk en auto en moet verhuizen. Er is nog geen eettafel, salontafel en televisie. Ook hebben de kinderen geen kledingkasten.


Ik hoop dat jullie vanuit het noodfonds iets kunnen betekenen voor mw. Kilenge. Ik wil er nog wel aan toevoegen dat mw. een hardwerkede vrouw is, ze heeft een baan en gaat naar school.


Ik wacht uw reactie af.
met vriendelijke groet,
Maya Panday
wijkteam maassluis
0616470310
m.panday@maassluis.nl 

mijn client moet verhuizen, zouden jullie kunnen helpen?

Maya Panday

€ 0.00 opgehaald van € 2,000.00 Doelbedrag

0%
  • 0 Dagen te gaan
  • 0 Supporters